SEO

27. marts 2017

Skriv til mennesker og søgemaskiner – samtidig

Indhold

Introduktion Huskeliste Søgeordstæthed Teknik er vigtigt Tekniske faktorer Godt indhold Vær “linkable” Grafisk materiale Konklusion

Rent SEO– og online markedsføringsmæssigt er der mange, som har en opfattelse af, at man ikke kan skrive til mennesker og søgemaskiner på samme tid; at det ene udelukker det andet.

Jeg skriver dette blogindlæg for at vise, at det nødvendigvis ikke er tilfældet. Blogindlægget her er en praktisk gennemgang af, hvordan man som tekstforfatter skriver både til søgemaskiner og mennesker. Dette i bedste SEO-dummy-forstand.

Meget har ændret sig siden 2010, hvor keyword-densiteten var en stor del af, hvad søgemaskinerne (og i endnu højere grad SEO-folkene) koncentrerede sig om.

Allerede dengang var Google på vej ned ad en brugerelskende sti, og det har i dag rykket sig så meget, at der er mange andre vigtigere parametre end dine eksakte søgeord (og antallet af gange, du bruger dem i din tekst).

Illustration af SEO i dag

Dette er ikke alene en god ting for os menneskelige, ikke-søgemaskiner, som læser teksten; det er også en væsentlig pointe fra søgemaskinernes side og en betydelig opgradering fra Googles side.

Google kommer jævnligt med nye opdateringer af deres algoritmer, som rangerer vigtigheden af de aspekter, som får dit link til at rangere højt. Nogle af de mest væsentlige opdateringer, du skal kende til, er Google Panda- og Google Penguin-opdateringerne.

Disse vender jeg tilbage til senere i dette blogindlæg, men kan hurtigt løfte sløret for, at opdateringerne har ændret SEO-gamet for good. De har lært os, at SEO aldrig er konstant – det er tværtimod dynamisk og altid under udvikling.

Den bedste SEO-performance i dag kan være outdatet i morgen.

Husk, at…

1. Keyword-densitet er ikke længere alt.

2. Det tekniske SEO-arbejde (URL, Alt-tags, title tags og metabeskrivelser) er vigtigt for Googles forståelse.

3. On-site metrics bliver stadigt vigtigere.

4. Tænke content, content, content – det er søgemaskinernes baggrund og mål, at fremvise guldet.

5. Gøre din side linkable.

6. Bruge grafisk materiale.

1. Keyword-densitet er ikke længere alt

Der var engang, hvor det mere eller mindre var nok at droppe dine keywords så mange gange som muligt (sommetider også så mange gange, at det gik ud over læsbarheden), for at opnå en høj placering på Google.

Sådan er det ikke længere. I dag er der mange andre aspekter, som også tæller – primært de aspekter, som jeg ridser op i de næste punkter.

Dermed er det ikke sagt, at dine keywords ikke er vigtige – det er bare ikke længere keywords, der er king. Det kan du læse mere om i linket.

I bund og grund kommer Google med mange hundrede store og små opdateringer hvert år, som skal sikre at du som kunde finder indhold, der er relevant for dig. Det er altså opdateringer, som skal gøre Google endnu bedre til at rangere det bedste indhold for brugerne højest.

Opdateringerne er ikke gigantiske, men tilsammen skaber de en sti af ændringer på de over 200 faktorer, som Google medtager i sin søgealgoritme.

2. Det tekniske SEO-arbejde er fortsat vigtigt

Hvis man ikke er helt inde i de forskellige SEO-teknikker, lyder det måske fjollet, men de tekniske kvaliteter inden for SEO er meget væsentlige at huske – og at have styr på, hvis du vil være gode venner med søgemaskinerne.

Derfor bør du (eller en kyndig allieret), sætte dig ind i disse dele, når du opbygger en blog, webshop eller almindeligt website.

Det tekniske” dækker, fra vores munde, over alt det, der ikke direkte er tekst, grafik eller linkbuilding. “Det tekniske” er gerne små stumper HTML, som gør det nemmere for Google (og gerne også dine brugere), at forstå et website.

Billeder i flotte farver har Google ikke forstand på – det slal der skal data-inputs til.

Tekniske SEO-faktorer

– Interne links

Interne links er hyperlinks, som peger på det samme domæne, som linket eksisterer på – altså et link, som sender læseren videre til en anden side af hjemmesiden, end den som brugeren allerede befinder sig på.

Et godt eksempel er de referencer, jeg laver til vores tidligere blogindlæg, længere nede af dette indlæg.

Interne links er nyttige af flere grunde for både søgemaskinerne og dine besøgende:

– De navigerer nemt og hurtigt dine besøgende gennem dit website.

– De etablerer et informationshierarki for den givne hjemmeside.

– Og de forbedrer din ranking power blandt andre websites på Google.

Dine interne links kan opdeles i forskellige strukturer, men for at skabe mest mulig “juice” er det en god idé at lave interne links, som er inddelt i en silostruktur og med en klar rød tråd i form af breadcrumbs.

Med en silostruktur menes der i bund og grund, at du på dit website (eller webshop) linker til de forskellige (under)sider og (under)kategorier, som findes her.

Eksempel: Se nedenstående billede, hvor forsiden linker til undersiden “Produkter”, som linker til “Garageport”, som linker videre til “Garage webshop”.

Man skaber en vej hele vejen ned igennem sitet. På eksempelhjemmesiden linker “Produkter” desuden til blandt andet “Ledhejseporte”, “Hurtigporte” og “Facadedøre”, som igen linker til en række underkategorier.

Eksempel på interne links - Breadcumbs

Breadcrumbs – en form for intern struktur, som viser hvilke hoved- under- og underunder-kategorier, hver eneste underside/produkt på dit website hører under.

På den måde sikres en struktur, hvor ingen undersider er isolerede, men alt anerkendes som værende en vigtig del af dit site.

Alt er altså bundet sammen og der er samtidig sørget for “breadcrumbs” (brødkrummer), således at strukturen – og dermed også din mulighed for navigation på siden som forbruger (og min juicefordeling går begge veje).

Breadcrumbsene giver dig mulighed for at vende tilbage af samme vej, som du er gået, i bedste Hans og Grethe-stil.

Silostruktur - og illustration af linkjuice og dets spredning

Silostruktur – og illustration af linkjuice og dets spredning

– H-tags

H-tags er en del af din HTML-opbygning, og helt forsimplet kan disse beskrives som en form for trappeopbygning eller hierarkisk inddeling af indholdet på din side – altså overskrifter. Det er også en måde at fortælle Google, hvilke dele af teksten, der hører sammen.

H1 er det mest essentielle tag i forhold til søgemaskinernes forståelse, og er altid den pågældende undersides overordnede overskrift. Derfor er det også her, det er en god idé at have dit søgeord med.

Du kan sagtens tilføje flere H2’er og H3’er i en tekst, men der må altid kun være én H1’er.

H2 og H3 (og H4, H5 og H6). fungerer som under- og underunder-overskrifter. Det skal fungere som en måde at fortælle Google, hvordan dit site er opbygget.

Kontaktformularer, produkter eller lignende kan figurere som H3-H4, mens din overskrift og content/brødtekst bør inddeles som H1, H2 og H3’ere. Du bør benytte H1 til H4 tags aktivt og i en meningsfuld struktur, det er derimod ikke nødvendigt at inkludere H5 og H6.

Eksempel på h-tags (Morningtrain, Digitalt design)

H-tags på Morningtrains “Digitalt design”-underside

Morningtrain.dk –  Digitals design-underside

Indeholder ingen af dine H-tags dine søgeord eller LSI-udgaver af disse, vil Google undre sig over hvad siden omhandler; indeholder de derimod alle dit eksakte søgeord, er vi tilbage ved snakken om søgeordsdensitet.

Hvis du er vant til at arbejde i f.eks. Word, kan du faktisk også bruge de indbyggede typografier og overskrifter til at inddele dine H-tags, mens du sidder i Word-dokumentet.
”Overskrift 1”-typografien fungerer som en H1, ”Overskrift 2”-typografien som en H2 osv. – når du så overfører teksten til dit website, overføres også overskrifterne i hierarkisk orden.

H-tags er – med menneskesprog – en måde at inddele dit indhold med forskellige overskrifter og i en orden, som får søgemaskinerne (og din computer) til at forstå relevansen i indholdet.

Billedet illustrerer typografierne i Office Word, som også kan benyttes som H-tags (HTML)

Typografierne i Word – “Overskrift 1”, “Overskrift 2” osv.

– Alt-tags

Alt-tags (alternativ eller ALT-tekst) er en tekstbeskrivelse, du skal tilføje ved de billeder, du bruger på dit website.

Alt-tagget er den tekst, som vises, hvis billedet af en eller anden grund ikke kan vises.

Oprindeligt var alt-tags ment som et redskab til at hjælpe blinde med at få ”oplæst” et billede på en hjemmeside. Maskinen, som oplæser teksten ”læser” ligeledes billedet op for dem, som ikke kan se billedet rigtigt.

På samme måde ”læser” alt-tagget billedet op for søgemaskinerne, så søgemaskinerne kan få den bedst mulige information ud af billedet. En søgemaskine som Google kan endnu ikke ”se” billeder, men forstår teksten, som er vedhæftet billedet og ment til at forklare handlingen på billedet – nemlig alt-tagget.

– URL’er

Dine siders URL’er bør understøtte den struktur, som du har opbygget på sitet, samtidig med at den skal være letlæselig og overskuelig.

Det vil altså sige, at en god URL er en, du som læser hurtigt kan gennemskue. Den kan eventuelt kortlægge ruten, som med SDU’s eksempel, hvorimod

springer overkategorien “programmering” over.

Eksempel på gode URL’er: https://morningbound.dk/system-udvikling/

eller http://www.sdu.dk/om_sdu/fakulteterne/humaniora

Dette er et eksempel på en dårlig URL - pga. mangel på overskuelig struktur

Kilde: Moz

– Title tags og metadescriptions

Et title-tag er endnu et HTML-element. Title-tagget specificerer websidens navn og bliver vist på søgemaskinernes resultatoversigt (på engelsk: search engine result pages (SERPs)) som den overskrift, du kan klikke på for at komme ind på websitet.

Derfor er det vigtigt at have i mente, at dit title-tag skal være læsevenligt beskrivende samt indeholde en form af dit søgeord – din titel er det, der indekserer dig på Google, så det er yderst relevant at fortælle dine potentielle kunder (og Google), hvad din side handler om.

Tænk over det: Klikker du på de sider, der har en lidt spacy overskrift? Jeg tror på, at de fleste af os kun klikker på de overskrifter og websites, som vi kender eller besvarer det spørgsmål, vi søgte.

Se gode eksempler her.

Title-tagget er også den tekst, du kan se øverst i fanen i din webbrowser.
Se f.eks. bare overskriften på dette blogindlæg.

Lige så vigtigt som title-tagget skal du have en god metadescription på dit website.

En metadescription er beskrivelsen om din side, som også vises i SERPs.
Se billedet af Moz’ eksempel.

Metabeskrivelsen skal skrives for dine læseres skyld – det skal tydeliggøres over for dem, hvor de havner henne. Tænk gerne købsladet (med stadig modtagerorienteret) – du skal gøre det klart for dine læsere, at du har et produkt, de kan købe.

Guide til hvordan du skriver tittle-tags og metabeskrivelser

Både med dit title-tag og din metabeskrivelse er det vigtigt, at:

1. Ramme en god længde. Google viser typisk 50-60 tegn i en overskrift og 160 tegn i metabeskrivelsen – husk at dette er inkl. mellemrum (vil du være sikker, er 53-55 for titlen og 150-155 for beskrivelsen en god “Go-To”, og test det efter en uge ved at søge: “site:dinhjemmeside.dk/sidesti” på Google. Så kan du se, hvad de viser).

2. Google (og de andre søgemaskiner) regner i pixels, ikke i deciderede tegn. Derfor skal du være påpasselig med, hvilke tegn du bruger i din titel og beskrivelse – “m” og “–” fylder mere end f.eks. et komma eller et “l”.

3. De fleste sociale medier bruger title-tagget og metabeskrivelsen, når du deler content fra dit website (tip: Både med LinkedIn- og Facebook-annonceringer har du mulighed for at rette i teksterne, inden du offentliggør indholdet. Og her er det er også en god idé at gøre sig umage). Fun fact: På Facebook hedder title-tagget “OG title” og metabeskrivelsen “OG beskrivelse”.

4. Du skal passe på med at bruge for mange keywords – der er ingen, hverken søgemaskiner eller læsere, som finder overforbrug af søgeord interessante. Samtidig er titlen en ranking-faktor, hvorimod beskrivelsen “bare” er for brugerens skyld.
Dette betyder dog ikke, at fire keywords i en 55-tegns beskrivelse gavner dig i længden.

5. Giv hver enkelt af dine sider en unik titel. Individuelle titler hjælper søgemaskinerne med at forstå, at dit indhold er værdifuldt og unikt – og det øger CTR (click-through rate).

Et bud på en solid titelopbygning for en webshop kunne være:
[Produktnavn] – [Produktkategori] – [Brandnavn]

Brug de(t) vigtigste keyword(s) først. Brug nyhedstrekanten som eksempel – også i dit SEO-arbejde: Sæt de vigtigste informationer først.

Når man søger på f.eks. Google, er der ikke mange, som bruger mere end et par sekunder på at scanne resultaterne igennem, så det gælder om at vække søgernes interesse – og husk at have din målgruppe in mente hele tiden, så du rent faktisk skriver til dem.

Titel tags er "navnet" på dit site

Dette er titel-tags

– LSI

LSI-keywords er et on-page SEO-element og står for latent semantic indexing. LSI-keywords er, simply put, keywords, som er tæt relaterede med ord eller sætninger, som semantisk set relaterer til hinanden – uden at være deciderede synonymer (dog må du altid gerne tilføje synonymer i din tekst – Google elsker diversitet!)

Bare rolig – det er ikke lige så kompliceret, som det lyder.

Egentlig betyder det bare, at du skal huske at inddrage eventuelle søgeord i dit SEO-arbejde. Altså ord, som dine potentielle kunder (også) kan søge på.

Søger dine potentielle kunder f.eks. på ”pizza”, skal du huske at have inddraget LSI-søgeord som ”ost, ”pepperoni”, ”levering”, ”mad” osv. for at få bedre resultater.

Altså ord som både dine kunder og Google ser som værende relateret til din branche – jo flere fagbegreber du kan dække, desto mere interessant er dit website, selvom du ikke nødvendigvis har stoppet dit eksakte søgeord ind 20 gange pr. 100 ord (hvilket vi allerede har slået fast, at du ikke bør gøre).

En kombination af synonymer og LSI’er er altså med til at skabe en god diversitet inden for din niche, som både gavner dig, dine læsere og Google = win på alle fronter.

Samtidig er LSI-søgeordene med til at give en akkumuleret densitet, så du nemmere kan skrive i et interessant og mindre keywords-stuffet sprog.

Ved hjælp af LSI’er kan du altså nævne dine søgeord i en mere naturlig sammenhæng, frem for at skulle gå med samme beskrivelse af dit produkt hver gang.

– Strukturerede data

Strukturerede data er et element på dit website, som gør det nemmere for Google at forstå, hvem du/din forretning er, hvordan din side er opbygget informationsmæssigt, og hvilke elementer der er vigtige.

At tilføje strukturerede data kan altså være med til at øge din synlighed og klikrate på Google. Ved at give informationer, som Google kan benytte til Rich Cards, korrekt udvalgte brødkrummer i søgeresultaterne (se billedet nedenfor) m.m.

Strukturerede data kan bl.a. være produktinformationer, butiksinformationer, kontaktoplysninger og andre egenskaber vedrørende personer, virksomheder, steder, anmeldelser. Altså data, som dig og din virksomhed, din webshops/websites og de informationer, du videreformidler.

Læse mere om strukturerede data.

LSI-eksempel i Google AdWords (m. søgeord "Adwords")

Eksempel på LSI (latent semantic indexing) – søgeord “Adwords”

Breadcrumps i søgeresultater (SERPs)

Breadcrumbs-struktur i søgeresultater

 3. On-site metrics og bounce rate

På trods af at de tekniske faktorer er vigtige, skal du også huske på, at det er mennesker – og ikke nødvendigvis søgemaskiner – du ønsker at fange opmærksomheden fra.

Derfor skal du også have særligt fokus på din sides grafiske layout: Grafik, tekst (både i form af font og læsbarhed), eksterne links, videoer, osv.

Har du styr på disse faktorer, er der også større chance for, at dine besøgende bliver på din side i længere tid, og derfor bliver din bounce rate mindre.

Vores gæsteblogger Morten Storgaard beskriver disse faktorer ret godt i dette blogindlæg.

At Google fortsat vægter disse ovenstående faktorer, skyldes at de stadig får større og større datasæt igennem brugere, der er logget på Google+ (eksempelvis pga. Analytics, Ads, Business, Gmail eller det sociale medie Google+) og andre steder.

Det betyder, at Google får nemmere ved at måle på, hvad folk rent faktisk vil have og vurderer deres algoritmer ud fra dette.

Det er ikke altid lige præcist eller manipulerbart (hvad hvis jeg fik 100 venner til at “elske” mit site?), og derfor ikke den vigtigste faktor endnu – men hvis du ikke har disse faktorer med i dine overvejelser, falder din SEO-strategi fra inden for et par år, hvor præcisionen (tror vi) vil være på et betydeligt højere niveau.

Derfor bliver on-site metrics en større ranking faktor i fremtiden, end de er i dag.

– Longtails

Skal du snakke til både søgemaskinerne og menneskene bag skærmen, skal du (også) huske at have niche topics in mente – det, du kan oversætte til ’brede emner’, som er tiltænkt din målgruppes interesser.

Backlinko, som jeg linker til længere oppe i artiklen, inddeler keywords i Head, Body og (Long) Tail-kategorier.

Head-keywordet er det et enstavelsessøgeord. Disse søgeord er der enormt meget konkurrence om, og det er ikke en særlig bred søgning, i og med at du som søgeperson ikke uddyber, hvad din intention med søgeordet er. Han bruger f.eks. ordet ”vitaminer”.

Body-keywordet er to-tre ords sætninger – f.eks. ”køb vitaminer online”.

Long tail-søgeordene er den kategori, som er mindst konkurrencepræget og som er mest specifik.

Der er godt nok ikke altid meget trafik på disse søgninger, men det er her, du vinder som virksomhed. For at færdiggøre eksemplet med vitaminer, kan long tailen være ”køb b-vitaminpiller online”.

Long tails er altså specifikke søgninger, som i sidste ende er guld at vinde på – fordi vi i dag søger mere og mere specifikt på søgemaskinerne, og fordi vi typisk ikke gider lede ret længe. Et long tail-søgeord er altså mere købsladet end head- eller bodysøgeord.

Søger en person på mere specifikke long tails, befinder de sig ofte i en beslutningsproces, hvor der ikke er langt fra søgning til salg.

Derfor er det også en fordel at skrive lange (relevante) sætninger i dit content, som kan besvare dine læseres spørgsmål og søgninger – naturligvis uden at sætningerne bare er der for at være der. Skriv klogt og vind!

For at gøre det mere klart med et mere relevant eksempel inden for vores branche, kan man tage ordet “webdesign”.

Head: “webdesign”, body: “webdesign i odense”, long tail: “pris responsivt webdesign i odense”

4. Content, content, content

Som tidligere nævnt er keyword densiteten ikke længere det mest væsentlige – det er indholdet på din side.

Faktisk har Panda-opdateringen medført, at vi som tekstforfattere skal forsøge at skrive noget længere content end tidligere for at opnå større ranking på Google.

Før Google kom med Panda-opdateringen, som for resten ikke er opkaldt efter det eukalyptusspisende dyr, men Google-ingeniøren Biswanath Panda, var det ofte kort indhold af relativt dårlig kvalitet, som vandt på Google – og som blev i toppen i flere måneder.

Det ændrede Pandaen.

Nu skal du fokusere meget mere på at skabe brugbart indhold – ofte. Hvis du opdaterer content ofte, scorer du gode point hos Google. Og endnu mere, hvis dit site har indhold af høj kvalitet i form af lange tekster. Neil Patel fortæller mere om vigtigheden af lange blogposts her.

Med andre ord skal du sørge for at kreere værdifuldt indhold, som er interessant for dine potentielle læsere, og som besvarer det spørgsmål, som de søger svar på. Nå, ja, og så skal det hele kunne læses på mobile apparater.

Panda-algoritmen ændrede SEO-verdenen. Den ændrede content strategy-, keyword research- og targeting-aspekterne ved SEO – bl.a. ved at fokusere på længere indhold (og long tails), med en forståelse af, at os, som bruger søgemaskinerne, vil have svar på de ting (long tails), vi søger på.

Morgan har skrevet content til sit site

Penguin-opdateringen ‘straffer’ derimod dem, der bruger ”spammy” eller ”aggressive” links, som forsøger at manipulere med søgemaskinernes rangeringsmekanismer, f.eks. ved netop at fylde for mange keywords ned i en ikke særlig indholdsrig tekst (bemærk, at dette kun gør sig gældende ved links fra andre websites, i din interne linking giver du den bare gas).

Som en direkte konsekvens af de to Google-opdateringer, vinder du altså, hvis du laver en artikel eller en kategoribeskrivelse på din webshop, som svarer lige præcis på det, som dine potentielle kunder søger på.

Du skal altså ikke længere bare skrive i overordnede baner, men forsøge at være mere specifik.

På samme måde er det i dag meget bedre at kreere indhold, som har en størrelse helt op mod 1-2000 ord for at gå i dybden med et konkret emne, frem for at skrive 300-400 ord, som man engang gjorde – både søgemaskinerne og dine potentielle læsere sætter større pris på en dybdegående artikel end en ’overfladisk’ én.

Lige så vigtigt er det at pointere, at Google holder øje dig og dit website – altså i den forstand, at Google tager højde for, hvor mange af dine besøgende, der ender tilbage til dit site efter at have besøgt dig for første gang. Derfor er det også vigtigt, at du dels holder indholdet på dit website opdateret, og at du er dynamisk i dit SEO-arbejde.

5. Gør din side ’linkable’

Her er det særligt vigtigt, at du fokuserer på mennesket, som læser dine tekster.

Du skal bl.a. sørge for at have styr på dine landing pages. Styrer dine links ikke hen mod en side med relevant information, som er brugbar for dine besøgende, hopper de hurtigere væk.

Har du ikke en ordentlig landing page, går du glip af naturlige links og højst sandsynligt også trafik fra sociale medier.

Danmark er endnu ikke et helt stort marked for dette, men husk altid at spørge sig selv: ”Ville jeg linke til det her?” – så er du godt på vej. Både i forhold til at få andre til at linke naturligt, når du selv opsøger links, og når du vil have brugerne til at gøre et eller andet på dit site.

På samme måde skal du forsøge, at gøre din side linkable ved at skabe den rette vinkel og få din side til at blive brugt som en kilde.

Morten Storgaards blogindlæg om on-site metrics gør sig også gældende her.

6. Brug grafisk materiale

Både når du skriver til mennesker og til søgemaskiner, er det en god idé at tænke nøje over dit valg af font og tekststørrelse. En letlæselig tekst giver bedre on-site metrics og Google vil også vurdere din tekst som mere readable.

Det er også altid en god idé at gøre din side mere overskuelig og letlæselig med flotte grafikker i form af billeder, videoer og f.eks. infographics til at beskrive dine pointer.

Infographics er en fantastisk måde at portrættere information, statisk og brancheviden på en visuel og overskuelig måde. Faktisk viser statistiskkerne, at visuelt indhold (i form af infographics) deles og likes tre gange så meget end andet visuelt materiale (kilde: Izideo).

Du kan ret nemt lave dine egne infografikker på websites som vizzlo.com og piktochart.com.

Illustration af grafisk materiale

Konklusion

Du kan sagtens tale til søgemaskiner og mennesker på samme tid – du skal bare lære at have din målgruppe og tekniske begreber in mente, mens du gør det.

I dette blogindlæg har du fået en række forskellige tilgange til at kunne omfavne de to ’målgrupper’. Og fået svar på at det ene ikke udelukker det andet.

Noget af det vigtigste, du kan tage med her fra, er, at godt content skal fungere som et konkret svar på en forespørgsel – og meget gerne må være linkable.

I virkeligheden handler det om at gøre det tydeligt for dine potentielle kunder, hvorfor det er, at netop du er interessant for dem. Og det gør du bl.a. ved også at fortælle Google det gennem alle de små tekniske SEO-faktorer.

Det er også vigtigt at slå på, at Google ved hjælp af sine mange algoritmer også holder øje med, hvor mange af dine besøgende, som rent faktisk vender tilbage til dit site efter at have besøgt dig for første gang.

Derfor er det også vigtigt, at du dels holder indholdet på dit website/webshop opdateret og varierende, men også at du er dynamisk i dit online markedsførings- og SEO-arbejde.

Afsluttende pointe: Var dette indlæg ikke nok for dig, kan jeg varmt anbefale dette indlæg af Holly Hartzenberg, som beskriver udfordringen i at skrive til søgemaskiner og mennesker.

Desuden hvis du selv ønsker at blive bedre til at forstå og varetage din virksomhed SEO, så tilbyder vi hos Morningbound SEO workshops, der skræddersyes til netop dit niveau og branche.

Relaterede indlæg

Website optimeringstjeklisten

Guide: Sådan tilføjer du ’FAQ schema’

Relaterede indlæg

Website optimeringstjeklisten

Guide: Sådan tilføjer du ’FAQ schema’

Relaterede nyheder

KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Tøv ikke - vi er altid klar på en snak!

Vi sidder bare og venter på dit kald: +45 70 60 47 34

(Ønsker du at søge et job, så skal du henvende dig via vores karriereside for at komme i betragtning)

Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Rugårdsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Find kontaktperson
Skriv til os
Book et møde
Tilmeld nyhedsbrev
Job og Karriere
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling






    Du er en stjerne!

    Tak for din besked

    Vi vender tilbage hurtigst muligt.
    Rigtig god dag ☀️

    Book møde

    Snak med os når det passer dig bedst!

    Hvonår?

    Vælg dato

    Ledige tider

    Book møde

    Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig






      Du er en stjerne!

      Tak for din besked

      Vi vender tilbage hurtigst muligt.
      Rigtig god dag ☀️

      Tilmeld nyhedsbrev

      Få de seneste nyheder og trends




        Du er en stjerne!

        Tak for din tilmelding

        Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
        Rigtig god dag ☀️