Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel
Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage
På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Start din karriere hos Morningbound

Ved at fremme vores kultur baseret på selvledelse og relationer i perfekt balance med effektivitet og talentudvikling skaber vi effektfuld forretningsudvikling og ekstraordinære digitale løsninger, som giver værdi for vores kunder.

 

Lyder det som en mission, som du vil med på? Hvis svaret er ja - og du har gejsten for design, programmering eller online marketing - så er du kommet på rette perron.

karsten_peter_kuffert
Morningtrains kontor i Odense har erfarene medarbejdere som arbejder daglit med linkbuilding

Åbne stillinger i Morningbound

Morningbound har pt. 1 ledig stilling, men du er også velkommen til at ansøge uopfordret.

 

1) Lead E-mail marketingspecialist til Morningbound i København.
Ansøg via dette opslag

 

2) Du kan ansøge upfordret via dette opslag

 

Vi håber at høre fra dig!

backend udviklere

Praktikforløb hos Morningbound

Kunne du tænke dig at opleve virkeligheden indenfor dit felt?

 

Og vil du være del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor der stadig er plads til sjov, personlig udvikling og godt kollegaskab?

 

Så er Morningbound måske din næste praktikplads.

 

Den næste åbne praktikperiode er januar/februar 2024. 

 

Morningbounds praktikpladser er i høj efterspørgsel fra mange dygtige kandidater fra UCL og SDU, og vi anbefaler dig derfor at holde dig orienteret på vores karriereside og holde øje med, hvornår der er åbent for nye praktikplads ansøgninger.

 

mark-marie-karriere-mtt
Icon

Digital marketing

Herunder kan du se, om vi har en af vores populære trainee stillinger åbne i digital marketingafdelingen. Hvis ikke så er du altid velkommen til at ansøge uopfordret. Se stillinger i linket herunder
Jobansøgning
Herunder finder du de åbne stillinger inden for Morningbound. Du bliver ledt videre til stillingsopslaget på vores rekrutteringsplatform. Det er vigtigt, at du følger instrukserne for ansøgninger beskrevet i opslaget og ansøge via platformen for at komme i betragtning til stillingen.
Det digitale bureau Morningtrain fra Odense fejrer kåringen som Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2020

Start karrieren hos Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2020

I Morningbound tror vi på, at vejen til succes sker gennem glade medarbejdere. Derfor gør vi meget ud af at fostre en sund virksomhedskultur, hvor trivsel og godt kollegaskab er en prioritet.

 

Som en del af Morningbound-teamet kan du derfor se frem til fredagsbare, betalt ugentlig sport, månedlige teambuilding-begivenheder og et kontinuerligt fokus på din faglige udvikling.

 

Vi ved, at vi gennem vores tiltag har fat i det rigtige, for i maj 2020 blev vi kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads.

Medarbejderfordele hos Morningbound

karriere_kort

Fra nyuddannet til specialist

Morningbound Akademiet

Du er nok ikke helt lige så ung som Anders på billedet, men overdrivelse fremmer forståelse.

Vi er bestemt ikke bange for at tage nyuddannede og autodidakte under vores vinger. Vi giver dig den praktiske oplæring hos os, som ofte mangler på uddannelserne, så du er klædt på til en specialistrolle inden for dit felt.

Vi har to typer oplæring:

18 mdr "trainee" forløb: Dette forløb tilbyder vi til nyuddannede og autodidakte med lille praktisk erfaring. Du får en mentor i din afdeling, som står for din oplæring med praktiske opgaver de næste 18 måneder.

12 måneder "Apprentice" forløb: Dette forløb er for den nyuddannede og autodidakte med en vis praktisk erfaring og niveau. Dette forløb varer kun 12 måneder med tilknyttet mentor, da der skal mindre oplæring til at nå det ønskede niveau.

Begge forløb er fuldtid og lønnet.

Betina Vestergård Jepsen Lead Social Specialist
Betina Vestergård Jepsen
Betina Vestergård Jepsen Lead Social Specialist

Betina er vores SoMe- og contentspecialist i vores Online Marketingafdeling. Betina har en kandidat i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet.

Betina startede hos Morningbound februar 2021, hvor hun startede som SEO-apprentice og skiftede stilling til SoMe- og contentspecialist i januar 2022.

"Jeg søgte uopfordret hos Morningbound, fordi jeg i en periode havde fulgt med i bureauverdenen i Odense. Da jeg havde lagt mærke til Morningbound på de sociale medier og især bidt mærke i deres titel som Danmarks Sundeste Arbejdsplads i 2020, vidste jeg, at det var en arbejdsplads for mig. Det var nemlig vigtigt for mig at blive en del af en virksomhed, der gør noget aktivt for at optimere trivsel på arbejdspladsen.

Derudover var jeg interesseret i at blive specialist inden for SoMe og blive endnu skarpere til digital marketing. Derfor var jeg glad for, at Morningbound havde mulighed for at oprette en ny stilling til mig i deres Online Marketingafdeling, hvor jeg kunne starte med at tilegne mig viden inden for bl.a. organisk SoMe gennem SEO og derefter skifte rolle til paid SoMe specialist."

Teambuilding og sport

Teambuilding og sport er en fast del af kulturen

teambuilding aktiviteter i morning train
kollegialt hygge i hverdagen
godt kollegialt sammenhold
morning sport - sund arbejdsplads

Karriere

Kunne Morningbound være din næste arbejdsplads?

Hvis du synes, at Morningbound virker som en spændende arbejdsplads, og du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os.

Karriere
Kontakt Peter Thomsen

    Hello there
    We can see that you are from Denmark. Would you like to switch to Danish?