Video, designs eller fængende tekster?

Content marketing bureau, som indfrier potentiale

Vi har i +10 år leveret fængende content til alle online og offline kanaler.

Uanset om det er videomateriale, sprøde designs eller sublime tekster, så kan vi levere fra højeste hylde.   

Hvem vælger Morningbound?

Vi bliver ofte tilvalgt af mellemstore virksomheder og offentlige organisationer, som ønsker en tydelig content-strategi med en rød tråd, der bliver omsat til en vedvarende contentproduktion på video, design og tekst.

Vores kunders top 3 årsager til skiftet til os er;

1. Kunden ønsker et større output på digitale marketingindsatser ved at forbedre det visuelle og skrevne indhold

2. Den interne contentproduktion er blevet uoverskuelig eller umulig, fordi en intern kollega har sagt op.  

3. Der mangler en større samlet digital marketingplan, som kan binde den røde tråd på tværs af forskellige digitale marketingindsatser og content sammen

Læs mere om digital strategi

Kristine Michailidis

“Morningbound er fleksible, velforberedte og yderst behagelige at arbejde sammen med. Vi har af flere gange fået hjælp til vores brand-materiale og visuelle identitet – og de leverer hver gang en høj service”

Kommunikationsmedarbejder i SDCO
Kristine Michailidis
Forrige
Næste
Anders Haugaard

“Morningbound er et meget kompetent digitalt marketingbureau med både nørdet dybde og stor bredde i kompetencer”

“Vi valgte at arbejde med Morningbound, da vi havde brug for at arbejde med helheden i vores digitale tilstedeværelse. Vi har fået stor værdi ud af at kunne samarbejde om SEO, SoMe og annoncering med den samme gruppe mennesker som en ekstern marketingafdeling.”

CEO – Exodraft Group
Anders Haugaard
Forrige
Næste

Hvad består content marketing af?

Vi leverer content marketing på den brede klinge

Som content marketing bureau favner Morningbound alle de mest nødvendige kompetencer og specialer inden for content marketing produktion. Her er et uddrag af de ydelser, som vi hjælper de fleste af vores kunder med på fast basis.  

eyeeye (1)

Visuelle designs

Vi udarbejder designs til vores content produktioner i alle formater. Således sikrer vi den røde tråd udtryksmæssigt på de forskellige aktive online marketingkanaler, og samtidig kan vi også binde indholdet sammen med offline kanaler såsom outdoor.

camera (2)camera (1)

Foto og video

Vi leverer jer foto- og videoproduktioner til at understøtte jeres contentstrategi. Det kan være case-videomateriale eller brandvideoer, som gør sig rigtig godt på de fleste sociale medier. Vi leverer jer også fotomateriale og miljøbilleder, så jeres tekstannoncer altid understøttes af sublimt billedmateriale.

menumenu (1)

SEO

Indholdsrigt og relevant content er en stor del af enhver SEO-strategi. Vi laver brugeranalyser og analysere brugernes søgeintentioner, så vi sikrer, at indholdet på jeres landingssider besvarer de spørgsmål, som brugerne hungrer efter at kende.

searchsearch (1)

Google Ads

Vi sikrer, at jeres Google Ads annoncering har velskrevne annoncetekster, som samtidig indeholder de rette søgeord og budskaber. For at ramme den rigtige søgeintention, udarbejdes der søgeords-og søgeintentions analyser, så vi sikrer, at vi rammer de købsladet interessenter på søgemaskinerne.

mailmail (1)

E-mail marketing

Succesfuld e-mail marketing kræver i dag sublime og fængende tekster, som fanger modtagerens interesse allerede, når nyhedsmailen lander i indbakken. Foruden fængende tekster leverer vi også et tilknyttet inspirerende e-mail design, så vi kan assistere jer med alle grene af effektiv e-mail marketing.

linkedinlinkedin

Paid Social

Vi udarbejder de helt rette tekster til jeres annoncering baseret på målgruppens interesser på de sociale medier, så I får de bedste forudsætninger for kliks og konverteringer. Vores Paid Social team hjælper jer med alle aspekter af annonceringen lige fra den tekniske opsætning til den endelige tekstforfatning af annoncer.

thumbs-up (1)thumbs-up

Community management

Det at få succes med jeres organiske aktivitet på sociale medier kræver den helt rette strategi, så jeres indhold skaber værdi for jeres følgerskare. Når I samarbejder med os, hjælper vi jer ikke alene med at skrive opslag til dine sociale medier, men også med den samlede indholdsstrategi til jeres community management.

sidebar (1)sidebar

Content til hjemmeside

Når vi udarbejder content til jeres hjemmeside, skriver vi ud fra et strategisk og analytisk perspektiv. Dette sikrer, at I opnår en velskreven hjemmeside, hvor jeres identitet og budskaber fremstår knivskarpe.  Vi skriver alle former for tekster og sætter os grundigt ind i jeres forretning i processen for at sikre, at jeres værdier, tone of voice og brandfortælling er som ønsket.

Når ord skal ægge, vække og dække

Specialiserede analytiske tekstforfattere

Når I samarbejder med Morningbound om content marketing, får I ikke blot en leverandør af tekstmateriale. Med os ombord så opnår I en forlænget arm – nærmest en ekstern marketingafdeling – som sætter sig 100% ind i jeres virksomheds mission, vision og værdier samt tilknyttede målsætninger for at skabe et unikt og levende tekstmateriale.

Vores tilgang tager afsæt i en teknisk og nysgerrig tilgang i opgaven, som sikrer, at jeres identitet for alvor kommer til udtryk igennem teksten uanset opgavens omfang.

Alle vores specialister er sproglige eksperter og velbevandret i både dansk og engelsk tekstforfatning.

Når billeder siger mere end 1000 ord

Foto, video og visuelle designs

En væsentlig del af de fleste vellykkede content-strategier kræver billede – og videomateriale af høj kvalitet, da det fanger målgruppens opmærksomhed på sociale medier bedre. Gode billeder og æstetisk design forbedrer konverteringsraten på de fleste skrevne annoncer, og video i sig selv skaber et højt engagement på de ønskede handlinger fra brugerne.

Vi har dygtige foto-og videospecialister, som tager ud på jeres ønskede lokationer og laver jeres materiale. Det kunne være portrætfotos, miljøbilleder eller case-videoer med jeres kunder med måske en dronesekvens oveni?

Vores tilgang til samarbejdet

Sådan hjælper vi jer som content marketing bureau

I Morningbound udmærker vi os ved både at spænde højt og bredt. Det betyder, at vi både har forretningsudviklere til at tage med jer i helikopteren for at lægge den rigtige strategi og plan, og vi har exceptionelt dygtigere content specialister i maskinrummet til at sætte eksekvering på planerne.

Velrenommeret tech-stack

Vi har alle de effektive værktøjer til verdensklasse content

Med Morningbound i ryggen får I adgang til den bedste tech-stack på markedet til at kreere præcis den content, som I mangler.

Med afsæt i disse værktøjer kan vi levere jer den content-strategi og efterfølgende eksekvering, som for alvor kan være med til flytte jeres forretning og gøre jer tydelige i markedet.

Trackingværktøjer

Feed og annonceringsoptimering

Content marketing bureau i hele landet

Morningbound i København og Odense

Vi leverer content til vores kunder i hele landet, og I kan mødes med os på vores kontorer i Odense og København.  Morningbound er skabt for jer, der har ambition om at skalere og er klar til et skridt op med et ambitiøst og kompetent bureau i ryggen til at indfri jeres målsætninger på det skrevne og visuelle content.

Vi vil være jeres eksterne marketingafdeling på både den strategiske og operationelle del af jeres samlede indsats på content. Vi tænder på at bygge gode fortællinger for vores kunder og sikre den røde tråd i kommunikationen på de valgte kanaler.

Samarbejde med morningbound

Er du klar til en snak om jeres potentiale?

Så vil vi gøre vores bedste for at levere jer skarpe indsigter og forslag til at rykke jeres forretning til det næste niveau.   

KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Tøv ikke - vi er altid klar på en snak!

Vi sidder bare og venter på dit kald: +45 70 60 47 34

(Ønsker du at søge et job, så skal du henvende dig via vores karriereside for at komme i betragtning)

Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Rugårdsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Find kontaktperson
Skriv til os
Book et møde
Tilmeld nyhedsbrev
Job og Karriere
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling






    Du er en stjerne!

    Tak for din besked

    Vi vender tilbage hurtigst muligt.
    Rigtig god dag ☀️

    Book møde

    Snak med os når det passer dig bedst!

    Hvonår?

    Vælg dato

    Ledige tider

    Book møde

    Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig






      Du er en stjerne!

      Tak for din besked

      Vi vender tilbage hurtigst muligt.
      Rigtig god dag ☀️

      Tilmeld nyhedsbrev

      Få de seneste nyheder og trends




        Du er en stjerne!

        Tak for din tilmelding

        Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
        Rigtig god dag ☀️