Skab lønsom vækst med e-mail

E-mail marketing bureau, som aktiverer jeres kundebase

Vi har indgående erfaring med at bygge sublime e-mail marketing setups, hvor vi kombinerer forretningsforståelse, sublim tekstforfatning og automatiseret teknik

E-mail er en kanal med stort potentiale forankret i en typisk høj ROAS, og fuld ejerskab over egen data.

Hvem vælger Morningbound?

Vi bliver ofte tilvalgt af mellemstore virksomheder og offentlige organisationer, som ønsker at tilføje e-mail marketingkanalen til deres marketingmix for at indfri deres målsætninger endnu mere lønsomt.

Vores kunders top 3 årsager til skiftet til os er;

1. Kunden ønsker en vedvarende strøm af kommunikation til sine nyhedsabonnenter, som i højere grad bliver konverteret til konkrete leads eller omsætning

2. Den interne nyhedsbrevsfunktion er blevet uoverskuelig, fordi en intern kollega har sagt op.  

3. Der mangler en større samlet digital marketingplan, som kan binde den røde tråd på tværs af forskellige digitale marketingindsatser sammen

Læs mere om digital strategi

Anders Haugaard

“Morningbound er et meget kompetent digitalt marketingbureau med både nørdet dybde og stor bredde i kompetencer”

“Vi valgte at arbejde med Morningbound, da vi havde brug for at arbejde med helheden i vores digitale tilstedeværelse. Vi har fået stor værdi ud af at kunne samarbejde om SEO, SoMe og annoncering med den samme gruppe mennesker som en ekstern marketingafdeling.”

CEO – Exodraft Group
Anders Haugaard

Hvad består E-mail marketing af?

Vi bygger et rentabelt e-mail marketing setup

Som e-mail marketing bureau favner Morningbound alle de mest nødvendige kompetencer og specialer inden for disciplinen for at bygge de e-mail flows, som skaber awareness og interesse til at genaktivere jeres kunder og interessenter igen og igen.

eyeeye (1)

Automations

Automatiske e-mails- og flows, der bliver sendt på baggrund af, hvor modtageren befinder sig i kunderejsen. Det kan være alt fra velkomstmails til nye subscribers, produktanbefalinger og vidensdeling, forladt kurv-mails, kryds- og mersalgmails og mange flere.

camera (2)camera (1)

Kampagnemails

… eller det man i daglig tale kalder for nyhedsbreve. Et nyhedsbrev uden noget formål, og som sendes lidt som vinden blæser, er ineffektivt. Nyhedsbrevet skal være funderet i data og tage afsæt i en gennemført kampagneplan for at lykkes.

menumenu (1)

Personlig kommunikation

Segmentering og personalisering baseret på bl.a. adfærd, tidligere interaktioner, interesser og demografi, sikrer at modtageren får relevante og skræddersyede budskaber i indbakken. Tilsæt derefter velskrevne tekster, som er tilpasset til den aktuelle målgruppe.

searchsearch (1)

E-mail design

Selve designet er også en afgørende faktor, da modtagere af e-mails ofte skimmer indholdet og er hurtige til at afvise en e-mail, den fx er for uoverskuelig eller for overvældende.
Et godt e-maildesign er derfor vigtigt for at fange og fastholde modtagerens opmærksomhed.

mailmail (1)

Leadgenerering

E-mail marketing kan bruges effektivt til at leadgenere for B2B virksomheder ved koble sig sammen med annonceringsindsatser på Facebook, Linkedin og Instagram. Derudover ligger der også mulighed ved at leadgenerere med afsæt i jeres website med fx konkurrencer og gamification.

linkedinlinkedin

Optimering og splittests

For at få succes med e-mail marketing er det afgørende at arbejde systematisk med løbende optimering. Gennem A/B tests kan man eksperimentere med forskellige dele af e-mail strategien for at sikre, at den næste udsendelse bliver bedre end den forrige og skaber bedre resultater over tid.

Øget engagement og kundeloyalitet

E-mail marketing som hjørnesten

E-mail marketing bør være en central del i enhver digital marketingstrategi. Med e-mail marketing kan virksomheder kommunikere direkte og personligt med deres målgruppe på en måde, der både er målrettet og omkostningseffektiv.

E-mailen er stadig en lidt overset kanal for mange virksomheder, men med kanalens mange muligheder og evne til at passe sømløst ind i næsten enhver martech stack, bør kanalen prioriteres på lige fod med andre digitale kanaler såsom sociale medier og betalt annoncering. 

Med en stærk e-mail marketingstrategi kan I ikke blot skabe øget engagement og loyalitet hos jeres kunder, men også vedvarende vækst i jeres forretning.

Når teknikken skaber den unikke rejse

E-mail automation støtter kunderejsen

Potentialet med e-mail marketing indfries i særdeleshed, når de mange automation muligheder bliver udnyttet.

E-mail automation muliggør nemlig, at I kan segmentere jeres maillister i meningsfulde kategorier og automatiske flows for jeres kunder og interessenter. Det betyder konkret, at I kan lave et e-mail flow specifikt henvendt til eksisterende kunder på fx gode tilbud inden for samme produktkategori, som de tidligere har handlet – eller at den nye nyhedsbrev tilmeldte kan få en god velkomstmail med inspiration og evt. en rabatkode til første køb.

Den rette kommunikation skal altid matche kundens sted på kunderejsen for at være effektfuldt, og dette muliggør automation.

Vores tilgang til samarbejdet

Sådan hjælper vi jer som e-mail marketing bureau

I Morningbound udmærker vi os ved både at spænde højt og bredt. Det betyder, at vi både har forretningsudviklere til at tage med jer i helikopteren for at lægge den rigtige strategi og plan, og vi har exceptionelt dygtigere e-mail marketing specialister i maskinrummet til at sætte eksekvering på planerne.

Velrenommeret tech-stack

Vi har alle de effektive værktøjer til effektfuld e-mail automation

Med Morningbound i ryggen får I adgang til den bedste tech-stack på markedet til at sammensætte og understøtte præcis den e-mail marketing indsats, som I har brug for.

Med afsæt i disse værktøjer kan vi levere jer den rigtige handlingsplan og efterfølgende eksekvering, som for alvor kan være med til flytte jeres forretning og gøre jer endnu tydeligere for jeres nyhedsbrevsmodtagere.

Primære værktøjer

Andre værktøjer

E-mail marketing bureau i hele landet

Morningbound i København og Odense

Vi leverer e-mail marketing setups til vores kunder i hele landet, og vi holder også meget af at mødes fysisk. Her kan I møde os på vores kontorer både i Odense og København.

Morningbound er skabt for jer, der har ambition om at skalere og er klar til et skridt op med et ambitiøst og kompetent bureau i ryggen til at indfri jeres målsætninger på e-mail marketing.

Vi har god erfaring med at være den eksterne marketingafdeling, som både assisterer på den strategiske og operationelle del af jeres samlede indsats på e-mail marketing.

Samarbejde med morningbound

Er du klar til en snak om jeres potentiale?

Så vil vi gøre vores bedste for at levere jer skarpe indsigter og forslag til at rykke jeres forretning til det næste niveau.   

KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Tøv ikke - vi er altid klar på en snak!

Vi sidder bare og venter på dit kald: +45 70 60 47 34

(Ønsker du at søge et job, så skal du henvende dig via vores karriereside for at komme i betragtning)

Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Rugårdsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Find kontaktperson
Skriv til os
Book et møde
Tilmeld nyhedsbrev
Job og Karriere
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling






    Du er en stjerne!

    Tak for din besked

    Vi vender tilbage hurtigst muligt.
    Rigtig god dag ☀️

    Book møde

    Snak med os når det passer dig bedst!

    Hvonår?

    Vælg dato

    Ledige tider

    Book møde

    Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig






      Du er en stjerne!

      Tak for din besked

      Vi vender tilbage hurtigst muligt.
      Rigtig god dag ☀️

      Tilmeld nyhedsbrev

      Få de seneste nyheder og trends




        Du er en stjerne!

        Tak for din tilmelding

        Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
        Rigtig god dag ☀️